Comunicat din data de 07 iulie 2014

 

Patru ştranduri închise de inspectorii antifraudă fiscală

 

Inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat, sâmbătă, 5 iulie 2014, şapte ştranduri şi parcuri acvatice situate în zona Bucureşti-Ilfov. În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au identificat încălcări ale prevederilor legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de 58.866 lei.

De asemenea, pentru funcţionarea fără a fiscaliza veniturile realizate din vânzarea biletelor de acces şi a produselor alimentare şi nealimentare comercializate în incintă, inspectorii antifraudă fiscală au dispus, pentru patru ştranduri, suspendarea pe o perioadă de trei luni a activităţii desfăşurate, iar în cazul unei firme care gestiona parcarea, au dispus suspendarea activităţii până la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal, conform prevederilor legale.

Acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, în scopul îmbunătăţirii conformării voluntare în domeniul prestărilor de servicii, prin înregistrarea tuturor veniturilor şi emiterea de bonuri fiscale către consumatori.

  Harta DGAF
bucurestiploiestigalaticraiovabrasovtimisoaraclujiasi