13.500 de pachete de țigãri, descoperite în trafic de inspectori antifraudã

Luni, 20 noiembrie 2017, inspectorii antifraudã fiscalã au oprit în trafic o furgonetã (VW Caddy) cu numere de Constanța, în care se transportau 13.500 de pachete de țigãri, fãrã documente de proveniențã, susceptibile a fi contrafãcute, inscripționate cu însemnele unor mãrci cunoscute.

Țigãrile, cu o valoare de piațã de aproximativ 156.000 de lei, au fost indisponibilizate și predate Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, în vederea continuãrii cercetãrilor.

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã, prin Direcția Generalã Antifraudã Fiscalã și Direcția Generalã a Vãmilor desfãșoarã împreunã cu Inspectoratul General al Poliției Române și al Poliției de Frontierã o acțiune comunã de combatere a traficului de bunuri fãrã documente legale de proveniențã. Din 4 noiembrie, data începerii acțiunii, inspectorii antifraudã, împreunã cu politiștii, au verificat 42.781 de mijloace de transport marfã și au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fãrã acte de proveniențã.

  Harta DGAF
bucurestiploiestigalaticraiovabrasovtimisoaraclujiasi