Comunicat din data de 16 iunie 2014

 

11 localuri din Dorobanţi închise de inspectorii antifraudă fiscală

 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 - 14 iunie 2014, în Bucureşti, 94 inspectori ai Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat 27 de restaurante şi cafenele situate în zona Dorobanţi-Floreasca-Primăverii. În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au descoperit abateri de la prevederile legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de peste 150.000 euro.

De asemenea, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia şi comercializarea băuturilor alcoolice şi pentru neemiterea bonului fiscal, în cazul a 11 dintre aceştia s-a dispus măsura complementară a suspendării dreptului de comercializare a produselor accizabile sau de suspendare a activităţii desfăşurate, pe o perioadă cuprinsă între o lună şi trei luni.

Acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, urmărindu-se îmbunătăţirea conformării voluntare în domeniul alimentaţiei publice prin înregistrarea tuturor veniturilor şi emiterea de bonuri fiscale către consumatori.

  Harta DGAF
bucurestiploiestigalaticraiovabrasovtimisoaraclujiasi